Limited Edition 2021: Pink Elderflower

Vandaag brengen we onze 4e limited edition kombucha uit, Roze Vlierbloesem. Die exclusief verkrijgbaar zal zijn op blik. 

Bestel het hier (link) 

Vlierbloesem is de essentie van de zomer. Dat moment waarop je in de zon kunt genieten van je zelfgemaakte vlierbloesemsiroop. Bijna als een jaarlijks ritueel. Wij wilden dit gevoel vastleggen met onze nieuwste limited edition Pink Elderflower.

We vonden een speciale soort vlierbloesem genaamd "Black Beauty" of Roze Vlierbloesem. 

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze soort levendige roze bloemen en een intense smaak met toetsen van lychee en muskaatdruiven. 

Speciaal geselecteerde vlierbloesems zijn met de hand geplukt op een biodynamische en biologische boerderij in Zeeland. We lieten deze vlierbloesems samen met biologische citroenen 5 dagen infuseren in onze kombucha, zodat de smaken volledig tot hun recht konden komen. 

Deze kombucha biedt een unieke expressie van het Nederlandse terroir. En heeft zowel frisse bloemige noten als de typisch natuurlijke, zoete parfum van verse vlierbloesem. 

Drink dit in een glas met ijs en een schijfje citroen of gewoon direct uit het blikje.

Cheers,
YAYA Kombucha

Exclusieve partnerships

Pink Elderflower zal verkrijgbaar zijn bij Crisp.nl, Sterk (Amsterdam), Bierbaum (Amsterdam), Shokudo (Utrecht) en de YAYA Kombucha online winkel. Meer namen volgen. 

------------------------------------

Vorige Limited Editions

Eerder introduceerden we Citra Hop(#1 2017), Yuzu(#2 2019) en Passievrucht & Mozaïek Hop(#3 2021). Citra Hop werd onze vierde core range smaak, en werd vorig jaar bijgewerkt tot 'Hops' met behulp van vier Amerikaanse hopsoorten. Yuzu werd ook een core range smaak (de vijfde) omwille van zijn zeer populaire aromatische, pittige smaak. Wist je dat beide smaken in 2020 met een Great Taste Award werden bekroond? 

Afgelopen zomer lanceerden we ook een samenwerking met Jarreau Vandal om zijn albumlancering te vieren. Deze kombucha met mango-passievrucht en hop werd geïnspireerd door hazy bieren in NEIPA-stijl. Deze Special Edition biedt een andere kijk op de New England IPA.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *