Yuzu Kombucha van YAYA Kombucha. Kombucha uit Amsterdam

We presenteren Yuzu met trots. Dit is onze nieuwe kombucha van groene en zwarte thee met 100% biologische Japanse yuzu sap. Een yuzu is een Japanse citrus, rond als een mandarijn, geel als een citroen. In vergelijking met een citroen heeft de citrus een dikke schil, veel zaden en weinig sap. Deze kleine hoeveelheid sap is extreem aromatisch, vers en past perfect in onze kombucha.

Een ideaal ingrediënt zoals het lijkt, behalve dan het feit dat vers yuzu-sap nergens in Europa te vinden is. Onze hoofdbrouwer Tom gaf zijn yuzu-obsessie niet op en wist het rechtstreeks uit de Japanse bron te importeren.

Deze nieuwe smaak is de eerste kombucha van onze nieuwe brouwerij in de Houthavens van Amsterdam. Na twee keer verhuizen hebben we eindelijk onze eigen ketels, onze eigen afvullijn en maximale controle over onze processen. Met YAYA Kombucha Yuzu vieren we de opening van onze nieuwe brouwerij. Hou een oogje in het zeil voor ons komende programma met brouwerijrondleidingen, proeverijen, workshops etc.

1 Antwoord op "Yuzu is hier! Onze nieuwe limited edition smaak"

  • Jeremy Kofoed
    • Jeremy Kofoed

    Verkoopt u in Canada en waar?

    Antwoord

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *