Limited Edition 2021: Passion Fruit & Mosaic Hop

Vandaag brengen we onze derde limited edition kombucha uit, Passion Fruit & Mosaic hop. Die exclusief verkrijgbaar zal zijn op blik.

 

YAYA Kombucha Passievrucht & Mozaïek Hop

Bestel het hier (link) 

Zoals de naam al suggereert, is deze kombucha gemaakt met biologische passievrucht en heeft een proces van dry-hopping met biologische Mosaic hop. De kombucha heeft een heerlijke tropische smaak en een lange, hoppige afdronk die je naar meer doet verlangen. 

Wij zijn grote fans van de Mosaic hop, die ook bekend staat als 'de papaya hop', met smaaktonen als papaya, bloesem, bosbes, roos & mandarijn. Misschien vindt je hem wel terug in je favoriete IPA, want hij is ook een favoriet onder bier brouwers. Voor dit product hebben we uitsluitend biologische Mosaic hop van Yakima Chief (USA) gebruikt. 

De passievrucht en de Mosaic hop vullen elkaar heel goed aan en versterken elkaars smaakprofiel, om een prachtige en unieke kombucha te creëren. Wij zijn er gek op! 

Exclusieve partnerships

Passievrucht & Mosaic hop zal verkrijgbaar zijn bij Crisp.nl, Hendrix (Amsterdam), Cafe Cómodo (Amsterdam), Sterk (Amsterdam), Bierbaum (Amsterdam). De Kromme Haring (Utrecht), Pepita Deli (Maastricht).

------------------------------------

Vorige Limited Editions

Eerder introduceerden we al Citra Hop(#1 2017) en Yuzu(#2 2019). Citra Hop werd onze vierde vaste smaak, en werd vorig jaar ge-upgrade tot 'Hops' met behulp van vier Amerikaanse hopsoorten. Yuzu werd ook een vaste smaak (de vijfde) vanwege zijn zeer populaire aromatische, citrussmaak. Wist je dat beide smaken in 2020 met een Great Taste Award werden bekroond? 

Afgelopen zomer lanceerden we ook een samenwerking met Jarreau Vandal om zijn albumlancering te vieren. Deze kombucha met mango-passievrucht en hop werd geïnspireerd door hazy bieren in NEIPA-stijl. Deze Special Edition biedt een andere kijk op de New England IPA.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *