Jarreau Vandal Special Edition

Als twee werelden samenkomen, wordt er magie gecreรซerd. Deze smaak werd samen met Jarreau Vandal gecreรซerd om de release van zijn nieuwste e.p. ๐’๐ฎ๐›๐ฎ๐ซ๐› te vieren. ๐’๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ๐ก๐ž๐ซ๐จ: ๐“๐ก๐ž ๐•๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ข๐ง ๐—ช๐ข๐ญ๐ก๐ข๐ง.

Dit drankje is geรฏnspireerd op de favoriete vruchten van Jarreau Vandal (mango en passievrucht) en zijn liefde voor extra pittige kombucha. De combinatie van deze vruchten deed de brouwer van YAYA Kombucha denken aan een New England IPA (NEIPA). Een bier dat bekend staat om zijn wazige uitstraling en tropische fruitaroma's. We gebruikten dit dus als referentie.

Jarreau Vandal was actief betrokken bij de smaakontwikkeling en proefde verschillende versies tot het perfect was. Verwacht een sappig en hoppig drankje dat een taartschop heeft, net zoals Jarreau Vandal het lekker vindt.

Onze limited edition kombucha met @jarreauvandal is zowel SOLD OUT ONLINE als deze Amsterdamse voorraadhouders: @sterkamsterdam @thirstybierbaum @jbcraftdrinks @gollem_amstelstraat @cerealnchill

Art @segrafie

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *