Nieuw product: Biologische Kombucha Starter Kit

Een paar weken geleden hebben we de YAYA Kombucha Starter Kit gelanceerd! Deze zijn exclusief verkrijgbaar in onze webshop en bij onze jarenlange partner Ekoplaza biologische winkels. We zijn blij dat we een leider hebben in de biologische detailhandel die de kombuchacultuur ondersteunt.

Wist je dat YAYA Kombucha begon met een soortgelijke starter? In de loop der jaren is die kleine scoby gegroeid en sinds 2017 in elk YAYA Kombucha-product terechtgekomen! We waren van plan om dit voorjaar verschillende kombuchaworkshops te organiseren in onze brouwerij, maar we hebben moeten afzeggen vanwege de pandemie. Ondanks de afgelasting van onze maandelijkse brouwerijrondleiding en workshops, wilden we de wereld van kombucha toch met u delen. En als we je niet kunnen verwelkomen in onze brouwerij, dan brengen we kombucha Brouwen naar je toe!

Deze biologische YAYA Kombucha Starter bevat onze 'huiscultuur' (SCOBY + startervloeistof) en een handleiding (Nederlands en Engels), die je kan helpen om Brouwen je eigen kombucha thuis op te starten. De kit bevat voldoende voor 1 liter kombucha. Na afloop van uw eerste partij kunt u uw kombucha op smaak brengen om te drinken, en een beetje sparen om een nieuwe partij te brouwen. Of je kunt je vers gefermenteerde 1 liter kombucha gebruiken als voorgerecht voor een veel grotere partij.

Voor de toekomst hopen we tutorials en proeverijen aan te bieden en hopelijk kunnen we u binnenkort in onze brouwerij ontvangen voor een workshop! Maar tot die tijd kunt u de magie van de gisting ervaren door uw eigen kombucha te maken met onze nieuwe YAYA Kombucha Starter Kit.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *