Blijf dromen, en geef nooit op!

We zijn trots om aan te kondigen dat YAYA Kombucha blikjes nu in Albert Heijn zijn opgeslagen om te gaan. Beschikbare smaken: OriginalšŸ˜‹ GingeršŸ’„ en YuzušŸ‹ ...Maar dit is niet van de ene op de andere dag gebeurd.

Toen we in 2016 nog onderzoek deden naar YAYA Kombucha, was ons hoofdidee altijd om de best smakende kombucha te maken, zonder snelkoppelingen* en voor iedereen toegankelijk te maken. Dit was onze droom voor dit product en in de daaropvolgende jaren hebben we er nauwgezet aan gewerkt om dit te realiseren.

In die tijd hadden nog maar weinig mensen in Nederland van kombucha gehoord, en sommige mensen dachten dat we gek waren om onze goedbetaalde banen op te geven om deze droom na te streven. In 2017 begonnen we aan de lange reis om de droom te realiseren. Met weinig geld, maar met hard werken, creativiteit en teamwork begonnen we onze droom te verwezenlijken.

Onze samenwerking met AH to go heeft onze droom gerealiseerd. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat een grote groep mensen die normaal gesproken alleen de "gewone frisdrank" ziet, wordt blootgesteld aan kombucha, en begint te leren over deze geweldige drank. De mogelijkheid om een schap te delen met deze gevestigde merken maakt ons bijzonder trots.

In deze tijden worden we allemaal geconfronteerd met het feit dat het leven op elk moment kan veranderen en dat we onszelf moeten accepteren, aanpassen en soms zelfs opnieuw moeten uitvinden. En dat kan heel moeilijk zijn.

Ik hoop dat dit een voorbeeld kan zijn van hoe een gek idee werkelijkheid kan worden als je er aan werkt. Dus mijn enige tip is, geef nooit op en laat nooit je dromen los!

Speciale dank aan iedereen bij YAYA Kombucha, Meneer de Zwart, FIH Fotografie, Duivelseiland foto + film, POW Comms en Jochem.

Charlotte

*To us making kombucha without shortcuts is een kombucha gemaakt van echte thee, biologische & echte ingrediƫnten, geen aroma's of natuurlijke aroma's, natuurlijk gefermenteerd en gerijpt, rauw en niet gepasteuriseerd.

Ā 

Fotografie: FIH Fotografie

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *