Komende kombucha workshop data!

Kom naar de komende kombuchaworkshop(s) in november!

Onze laatste workshop marathon in Sterk gedurende 24 uur West heeft één ding duidelijk gemaakt. De liefde voor kombucha wordt alleen maar groter en duidelijker. Verborgen in de opslagruimte van Sterk hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk mensen in te passen en hebben we 5 back to back workshops gegeven met meer dan honderd enthousiaste to-be homebrewers. Vergelijkbaar met onze vorige workshop bij FesTeaval dit jaar.

Om de vaart erin te houden hebben we twee data op een rijtje gezet met november. Dus meld je nu aan terwijl er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Komende workshop data in november:
  • Zaterdag 10 november - workshop bij Dille & Kamille in Amersfoort. (link)
  • Zondag 25 november - workshop bij Juniper & Kin Amsterdam (een restaurant en bar waar circulariteit het hoofddoel is) Een of meerdere workshops worden door ons gefaciliteerd op de 21e verdieping van het QO Hotel, gecombineerd met een drankje, een hapje en een prachtig uitzicht.

Wil je deelnemen aan een van onze komende workshops? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Als brouwers en kombuchafans is het onze missie om onze ervaring door te geven en mensen te inspireren om thuis met kombucha te beginnenBrouwen . Tijdens de workshop behandelen we de rijke geschiedenis van kombucha, de voordelen ervan en waarom mensen het drinken. Terwijl je geniet van een fles YAYA Kombucha geven we je alle tools die je nodig hebt om thuis Brouwen kombucha te starten. Dit omvat het recept, de apparatuur en hoe u uw kombucha moet smaken en bewaren. Na deze workshop moet je je zelfverzekerd en op je gemak voelen om je leven als kombucha-huisbrouwer te beginnen. Brouwen heerlijke kombucha voor jou en je vriendin en familie. Omdat je nu in het bezit bent van de basis, kun je beginnen met het maken van nieuwe smaakcombinaties en het maken van je eigen bruisende kombucha thuis.

We hopen je daar te zien!

Nick

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *