Horecava 2019 was een knaller!

Beeld: Dannij van der Sluijs

2019 begon met een knal! Vorige week vertegenwoordigden we YAYA Kombucha op de Horecava 2019 voor 4 dagen van waanzin en kombucha proeverij.

Horecava is de belangrijkste beurs voor de Nederlandse horecaprofessional. Hier is een indrukwekkend beeld te zien: meer dan 71.000 restauranthouders, F&B managers, inkopers, distributeurs of vaste bezoekers kwamen naar de beurs. Horecava toont het nieuwste en grootste in het food and beverage aanbod van Nederland. Hardware zoals professionele keukenapparatuur, ovens en zelfs complete food trucks werden tentoongesteld.

We zetten kraampjes op twee locaties op: Het "Horecava Startup Lab". Waar we een tafelblad hadden in een gedeelte van Horecava 2019 met als doel jonge voedingsondernemers een platform te geven.

Onze tweede locatie was in Hal 11 genaamd de "Pop-Up Bar" waar we naast vele geweldige drankmerken stonden, waaronder alcoholische. Onze stand was erg bescheiden, maar we hadden in ieder geval verse kombucha op de tap! :-)

We hebben met een heleboel mensen gepraat die veel van onze kombucha's hebben geproefd en de overgrote meerderheid was er echt in geïnteresseerd, wat verbazingwekkend is! Het is die positieve feedback die ons op de been houdt!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *