YAYA Kombucha in de Keuringsdienst van Waarde

YAYA Kombucha stond Uitgelicht op De keuringsdienst van waarde, een populair tv-programma in Nederland. Deze show gaat over het uitzoeken waar ons voedsel vandaan komt, wie het produceert en welke methoden ze gebruiken.

Nu kombucha steeds populairder wordt in Nederland, weten de meeste mensen nog steeds niet wat het eigenlijk is. Het gebrek aan regelgeving betekent ook dat elk drankje het etiket "kombucha" kan krijgen, zelfs als het niets te maken heeft met gefermenteerde thee.


De keuringsdienst van waarde bezocht dus onze brouwerij om te weten te komen wat echte kombucha is en hoe we die produceren. De presentator, Rens Polman, had nog nooit een kombucha scoby gezien en kwam erachter of de geruchten over kombucha waar zijn. En of het inderdaad gezond is voor jou. Hoewel er geen harde bewijzen zijn, heeft onze eigen studie geconcludeerd dat de bacterie in YAYA Kombucha succesvol is in het bereiken van de darm. Kijk eens naar de video hieronder. We hebben een geweldige tijd gehad tijdens de shoot en we denken dat het item super informatief en leuk is.

Kijk hieronder!

Ps. Dit is niet de eerste keer dat YAYA Kombucha op TV was. We waren eerder Uitgelicht op Binnestebuiten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *