Vrijdag 23 augustus in Aloha: Zonsondergang filmavond


Elke maand organiseert Aloha Beachclub in Wijk aan Zee een gratis filmavond in samenwerking met een "vriend" van Aloha! De filmavond in augustus wordt mogelijk gemaakt door YAYA Kombucha.

Rockford, Illinois ligt in het hart van de US Rust Belt. Iedereen die hier opgroeit wordt geconfronteerd met werkloosheid en armoede, maar drie middelbare schoolvrienden vinden een uitlaatklep in het skateboarden. Een van hen, Bing Liu, filmt al hun avonturen. Maar hij registreert ook hoe ze abrupt worden gekatapulteerd naar volwassenheid, met inbegrip van klote baantjes, baby's en het uitzoeken wat het eigenlijk betekent om een man te zijn. Jaren later keert hij terug naar zijn geboortestad om te zien wat er van zijn vrienden is geworden.

Debuutregisseur Bing Liu filmde zijn skatevrienden 12 jaar lang voor Minding the Gap. Het resulteerde in een hartverwarmende en hartverscheurende film over opgroeien, passie, mannelijkheid en het leven in de Amerikaanse onderklasse.

Er zijn bonenzakken en gratis popcorn geregeld door sponsor Protest, en natuurlijk is er YAYA Kombucha voor iedereen! Zien we je vrijdag?

* Als het slecht weer is, verplaatsen we de filmvertoning naar binnen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *