Onze laatste flesjes Hops!

Al twee keer werd onze Hops variant bekroond met een Great Taste Award (2020 en 2021) en is een favoriet bij velen! Omdat de vraag naar deze smaak zich vooral op blikjes afspeelt, hebben we besloten de flesversie niet meer te produceren.

Zo garanderen we een vers product met voldoende houdbaarheid bij levering. En vermijden we onnodige verspilling. We hebben ook gemerkt dat de hop zijn smaak beter en langer behoudt als hij niet aan daglicht wordt blootgesteld. Net als bij bieren houden blikjes de kombucha 'hoppig' of fruitig, bloemig en dit met een heel klein beetje bitterheid.

Wij veranderen ons recept NIET. Eigenlijk houden we ervan om met hop te werken en we zullen later uitleggen waarom...

Pak het nu het nog kan!

Wij verkopen onze laatste partij van flesjes en wilden u laten weten dat u ze met een grote korting kunt krijgen zolang de voorraad strekt. De blikjes zullen ook beschikbaar zijn, nadat de flesjes uitverkocht zijn.

Bestel uw flesjes hier! 

Waarom wij van hop houden

We begonnen in 2017 te experimenteren met hop, toen hebben we ook onze eerste limited edition 'Citra Hops' gelanceerd. Vanwege de populariteit ervan besloten we het als vierde smaak toe te voegen aan ons kernassortiment.

In 2020 hebben we, vanwege de toenemende populariteit van Amerikaanse hop, besloten om een kleine aanpassing te maken in de receptuur van het YAYA Kombucha Citra Hop product. Het product bevat nu een mix van 4 verschillende Amerikaanse hopsoorten en de naam werd veranderd in YAYA Kombucha Hops. Dat dekt de lading net iets beter. Wij vinden het een upgrade van deze smaak en dat proef je.

Voor onze limited editions (#3 en #4) werkten we graag met Mosaic en Amarillo hop in combinatie met passievrucht. De passievrucht en de hop vullen elkaar heel goed aan en versterken elkaars smaakprofiel om een prachtige en unieke kombucha te creëren, en daar houden we van! Als je het gemist hebt, maak je geen zorgen. Misschien hebben we er nog eentje in de planning staan voor 2022 ;-)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *