Amsterdam Coffee Festival 2022: de foto's!

YAYA Kombucha was voor de derde keer terug op The Amsterdam Coffee Festival. Vanwege de lockdown is het festival in 2020 en in 2021 afgelast.  

Toen de bevestiging kwam dat het festival deze keer echt zou plaatsvinden, hadden we maar een paar weken om ons voor te bereiden. In de lean-and-mean stijl hebben we een stand gemaakt, wat plannen geleend van onze buren Bumi en het voor elkaar gekregen. Uiteindelijk waren we best tevreden met het resultaat :-)

Deze keer brachten we alleen onze producten in blik mee, waaronder YAYA Kombucha Original, Ginger, Yuzu, Blueberry, Hops en onze limited edition Grapefruit en Juniper. We brachten ook ons tweede merk Hi-Five Ice Tea mee. Tenslotte huurden we een bakfiets om terug te fietsen naar de brouwerij om de voorraad aan te vullen. Wat achteraf gezien een goede zet was, want we moesten onze koelkast meerdere keren per dag bijvullen.  

Het festival was drukker dan gewoonlijk en volgens de organisatie bezochten meer dan 8400 mensen het festival gedurende drie dagen. En de opwinding kon niet groter zijn.

We willen iedereen bedanken voor deze fantastische dagen en een heel speciaal dank je wel aan Joshua (@studio_matsu) voor de geweldige foto's. 

We hopen u volgend jaar weer te zien! 

Hier zijn wat impressie foto's :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *