Positiviteit verspreiden: Hi-Five Ice Tea.

Geïnspireerd door het gebaar, gaat het ons allemaal om het verspreiden van positiviteit. Hi-Five Ice Tea wordt gemaakt door de makers van YAYA Kombucha en is de enige ambachtelijke ijsthee die in Nederland wordt gebrouwen.

Vorig jaar werd onze brouwerij zwaar getroffen door de lockdowns. We moesten extra creatief zijn om deze ongekende tijden te overleven. Ons kleine team besloot dat ze wilden werken aan iets dat FUN zou zijn en tegelijkertijd gedeeld kon worden met vele anderen.

In de zomer zijn we begonnen met het testen van verschillende theesoorten, botanische middelen en verse sappen. En werkten we aan een nieuwe naam en design voor de Ice Tea. Na meer dan 20 iteraties hebben we drie smaken Hi-Five Ice Tea gelanceerd: Green Tea Yuzu, Black Tea Ginger en Jasmin Tea White Peach. Benieuwd hoe ze smaken? Haal een proefverpakking in onze winkel!

Wij maken onze ice tea met echte en natuurlijke ingrediënten, zoals theebladeren, botanicals en verse sappen. 100% biologisch en zonder toevoeging van nasties. Dit geeft onze ice tea's hun frisse en unieke smaak. Bovendien voelt je lichaam zich er fantastisch door. Onze ice tea's worden met de hand gemaakt in onze brouwerij in Amsterdam, en onze blikjes zijn 100% recyclebaar, want we geven om de planeet.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *