We hebben ons gemberkombucha-ijspakket uitgebracht!

Vandaag hebben we ons gemberkombucha-ijsverpakkingspakket uitgebracht en het is 100% cirkelvormig en gemaakt met ons "afval".

Laten we het alsjeblieft uitpraten. Koudgeperst gembersap wordt aan onze kombucha toegevoegd om het op smaak te brengen, wat dan GINGER smaak wordt die u kent en waar u van houdt.

Het deel dat je waarschijnlijk niet weet is dat gember op de bodem "valt" en een bruine vloeistof achterlaat die we nooit gebruiken. Waarom? Omdat het te troebel is voor ons product, maar nog steeds geweldig smaakt.

We hebben Michel van De IJsmakerij ontmoet, die een absoluut genie is in het maken van ijs. Hij betrekt zijn melk in Amsterdam Noord op een duurzame boerderij en gebruikt zonne-energie om zijn ijsmachines aan te drijven. Hoe gaaf is dat?!

Samen hebben we 2 ijsjes gemaakt met de "bruine gemberkombucha" die we normaal gesproken weggooien - een klassiek ijsje met karamel en een (veganistische) sorbet met citroen.

Beide mogelijkheden kun je nu uitproberen bij Lala IJs, Sterk Avondverkoop en 10-11-12 augustus bij Vegan Food Festival (alleen sorbet) in het Westerpark bij de Sticky Fingers stand. Meer locaties volgen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *