Onze webshop neemt een pauze, maar we zijn snel weer terug!
Eerst en vooral willen we u 🙏 hartelijk bedanken voor uw trouwe steun in het afgelopen jaar. Het was een genoegen om uw bestellingen uit te voeren en tal van nieuwe leden te verwelkomen in onze nieuwsbrief.

Nu nemen we een korte pauze in onze webshop. Er zijn enkele veranderingen in de maak en we zijn ook bezig met het verplaatsen van onze voorraad, waardoor het tijdelijk onpraktisch is om bestellingen voor te bereiden.

We begrijpen dat de timing misschien een beetje onhandig is, vooral als je net de laatste druppel van je favoriete drankje hebt geproefd of aan een Dry January-reis bent begonnen. Desalniettemin blijft onze online winkel open tot 31 december en hervatten we de orderverwerking begin januari (verwacht levering in de eerste week van januari). Ons doel is om in mei 2024 weer online te zijn en klaar te zijn om u van dienst te zijn.

In de tussentijd kunt u ook alternatieven verkennen zoals Crisp of Afrekenen Ekoplaza, Odin, Albert Heijn (to go) en Tommy's Kombucha bij Jumbo (ja, het is ook door ons gemaakt) om je trek te stillen. We stellen uw begrip op prijs en kunnen niet wachten om binnenkort weer contact met u op te nemen!

Een heel gelukkig nieuwjaar van ons,
Tom & Charlotte

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *