Limited Edition Kombucha: VLIER

YAYA Kombucha heeft haar krachten gebundeld met de Amsterdamse ambachtelijke limonademakers van Saru Soda. Het resultaat is VLIER een heerlijk complexe kombucha gemaakt met handgeplukte vlierbloesem.

VLIER is nu in beperkt beschikbaar op onze webshop.

Haal hier je fles

 

Over deze Limited Edition

VLIER - Kombucha is bestelbaar als een enkele 75cl fles. 

VLIER is een combinatie van geblende en gerijpte kombucha (7 maanden oud) met Chinese Keemun- en Sencha-thee die zijn doordrenkt met wilde gefermenteerde vlierbloesems. De speciaal geselecteerde vlierbloesems zijn in de zomer van 2020 met de hand geplukt en zachtjes geweekt met een 'dekbed' van in plakjes gesneden biologische citroenen. Voor extra diepte en smaak werden de vlierbloesems gefermenteerd met wilde gisten voordat ze aan de kombucha werden toegevoegd. 

Eenmaal volledig geïnfuseerd, is het geconditioneerd voordat het werd gebotteld in Champagne-stijl flessen. 

Geniet van dit 'full-body' non-alcoholische alternatief voor Champagne of mousserende wijn. 

Laten we non-alcoholisch weer sexy en lekker maken!

Wacht, er is meer!

De eerste 100 orders krijgen een herdenkings-Tenugui die in Japan is gemaakt en ook wel bekend staat als een doek zonder grenzen.

 YAYA Kombucha Tenugui

 Wat is een Tenugui?

Een tenugui(手拭い) is een dunne Japanse handdoek van katoen. Meestal zijn tenugui ongeveer 35 bij 90 centimeter groot, effen geweven en bijna altijd geverfd met een of ander patroon. Meestal zijn de lange zijden afgewerkt met een zelfkant, en de korte zijden zijn gewoon geknipt en vertonen dus al snel wat rafeligheid.

Tenugui zijn er in vele kleuren, patronen en in Japan staat het bekend als het doek met vele doeleinden. Je kunt het gebruiken als decoratie, als hoofddeksel, als cadeauverpakking, voor een picknick of als een eenvoudige schoonmaakdoek. Onze Tenugui werd met de hand geverfd in Osaka door een echte ambachtsman en teruggestuurd naar Amsterdam. 

We zouden het leuk vinden als je jouw creatieve gebruik van de VLIER Tenugui wil delen met ons :)

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *