Charlotte op de Boochnews Podcast

We waren vereerd toen Ian ons vroeg om een interview. Boochnews.com is een grote bron van alle kombucha de afgelopen jaren. Als u op zoek bent naar industrie nieuws of producenten profielen (met betrekking tot Amerikaanse en Canadese brouwers en Europese en Australische) moet u zeker eens kijken.

Boochnews wordt vaak geüpdatet zodat de inhoud gelijke tred houdt met de snelheid die de kombucha-industrie ontwikkelt. Dat is hoe we het leuk vinden! Vorige week spraken we met Ian over ons verhaal en de aanpak aan de basis. Natuurlijk bespraken we de moeilijke tijden waar we (allemaal) mee te maken hebben en hoe dit de Europese kombuchamarkt in de toekomst zou kunnen beïnvloeden.

"Het is een uitdaging omdat er makkelijkere en goedkopere manieren zijn om kombucha te maken dan hoe we het doen. Ik hoop dat iedereen zich aan zijn plan houdt en verse, echte kombucha blijft produceren. Het is zo belangrijk omdat veel mensen in Europa hun eerste kombucha nog niet hebben ervaren. Zoals bij elk product, als de eerste smaak niet goed lijkt, zullen ze het misschien nooit meer proberen."


Afrekenen Boochnews voor de volledige podcast (30 min.) of een korte tekstversie van het interview. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *