SHOP

Vrijdag 23 augustus bij Aloha: Sunset Movie Night

Iedere maand organiseert Aloha Beachclub in Wijk aan Zee een gratis filmavond in samenwerking met een ‘vriend’ van Aloha! De filmavond in augustus wordt mogelijk gemaakt door YAYA Kombucha.

MINDING THE GAP
Rockford, Illinois ligt in het hart van de Amerikaanse Rust Belt. Wie hier opgroeit, kijkt uit op werkeloosheid en armoede, maar drie middelbare schoolvrienden vinden een uitlaatklep in het skateboarden. Een van hen, Bing Liu, filmt al hun avonturen. Maar hij legt ook vast hoe ze abrupt de volwassenheid in worden gekatapulteerd, inclusief rotbaantjes, baby’s en bedenken wat het nou eigenlijk betekent om een man te zijn. Jaren later keert hij terug naar zijn geboorteplaats om te zien wat er van zijn vrienden is geworden.

Debuterend regisseur Bing Liu filmde voor Minding the Gap zijn skatevrienden 12 jaar lang. Het resulteerde in een hartverwarmende en hartverscheurende film over opgroeien, passie, mannelijkheid en het leven in de Amerikaanse onderklasse.

GRATIS ENTREE

Er zijn zitzakken en er is gratis popcorn geregeld door sponsor Protest, en er is natuurlijk voor iedereen YAYA Kombucha! Zien we je vrijdag?

*Als het slecht weer is, verplaatsen we de filmvertoning naar binnen